Hjelp oss med å spre ordet

Trykk på lenkene under for å hjelpe oss med å bringe mer trafikk til denne siden.


Flickr
Facebook
Anbefalt.no

Hjelp oss vokse ved å skrive en omtale på Anbefalt.no!

 

« 22.08.14 Little Andrew | Main | 28.06.14 FULL TILT »
fredag
jul042014

05.07.14 DAVE FIELD 

Dave vokste opp i New York City er sønn av en kjent begavet komponist ,arrangør ,produsent 
Sammy "Forever" Fields.
Fra den tiden Dave var et lite barn vokste han opp i farens platestudio å ble introdusert for slike som Sammy Kahn, Rupert Holmes og Stevie Wonder. 
Han blir oppdratt av en barnepike som var fra Waycross Georgia, og en elekrisk dash av sørlige kultur ble blandet inn i hans person.
Hans søster Launa som ble en godt kjent musiker mistet hørselen i en alder av 14.Den tvisten sjebnen grep inn i hennes karriere beveget Dave dypt. HUn var et stort kjent talent.
"Etter å ha sett min søsters dødskamp fra å bli diskriminert for hennes tilstand var jeg fast bestemt på å aldri la den slags urettferdighet skje igjen i mitt nærvær. Jeg har alltid følt at en av mine oppdrag i livet var å være i stand til å kommunisere med mennesker, og å lytte til dem.
Det er en av de vakreste ting om det å være menneske.
Vi ønsker alle å få kontakt med hverandre ".
Ingen steder er den følelsen mer tydelig enn i Dave musikk. 
Hans måte og presentere livets sannhet på er gjennom gitaren der han gjennom ulike stilarter vever forandring og fortellinger sammen.Han spiller med en frihet mellom ulike musikk grener.
Dette er musikk satt sammen som et eksempel på hvordan vi som mennesker er et stoff av mange forskjellige kulturer og samfunnslag. 
Dave sier "å vokse opp i NYC ble jeg utsatt for så mange forskjellige matvarer, musikk, kulturer ... 
Det var virkelig en smeltedigel av menneskeheten. 
Jeg tror jeg er den type artist som gjenspeiler hva jeg ser og hva jeg utsettes for.

Som musiker jeg ble satt på denne jorden for å spre glede, kjærlighet og liv til alle.

Dave musikalske sti har vært litt av en reise, etter å ha deltatt Berklee College of Music, ble Dave nedsenket i NYC musikkscenen som en første samtale gitarist og multi instrumentalist. Dave, "Min far sørget for at jeg kunne spille mange forskjellige instrumenter og stiler slik at jeg kunne lage en levende fortelling. I motsetning til mange av bluesmusikere, ble jeg oppdratt til å være en musikalsk "hit mann". Jeg fikk til å gjøre økter med mange kjente musikere og produsenter som Tommy James & Ahmed Ertegen (for å nevne noen), og selv var i staben til en av de fem beste jingle selskaper i NY LOOK MUSIC ". Men Dave var mer enn bare en håndverker, med hans lidenskap for musikk var han ikke fornøyd med å bare være en forfatter for utleie. Dave, "Jeg tok beslutningen i 2006 at jeg hadde tenkt å ta et standpunkt i livet mitt. At jeg skulle gjøre det som var veldig viktig for meg. Ærlig talt .... Jeg var for redd i mine yngre dager! LOL! Så jeg dro ut på ny karrierevei, Der blir Dave Field kunstneren. En annen ting var at jeg hadde støttet opp og produsert så mange andre kunstnere og en dag gikk det opp for meg, hvorfor gjør jeg dette for alle andre? Hvorfor kan jeg ikke gjøre det for meg! ".

Dave har spilt med storheter som Hubert Sumlin, U2 og åpnet for Blues Traveler og vant Best Self Produsert CD 2006 på IBC for å produsere BACK IN BLUESVILLE . Hans CD-er TIME’S A WASTIN’, ALL WOUND UP & DETONATION ', har alle vært en internasjonal suksess i land som Frankrike, Italia, Danmark, Norge, Belgia, Nederland, Russland og Australia. Hans verdensomspennende appell varierer fra opptredener i USA, Canada, Europa og den legendariske Bluescruise.Med denne presentasjonen og din egen utforsking på nett siden hans sier jeg vel møtt på STEINOVNEN denne dagen ;-)

References (1)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
  • Response
    Steinovnen Bar

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>